Dissabte, abril 13, 2024

XARXES I ALIANCES

Com a moviment social implicat en la transformació de la realitat que ens envolta, col·laborem i participem amb altres col·lectius amb els quals compartim visions, projectes i somnis.

coop57 logo

xepv

logo psapv color

migrantour

LoGoCODPI

logo sabc

nottip

La Coordinadora Valenciana d´ONGD (CVONGD) va nàixer en l’any 1992 amb l’objectiu de coordinar les actuacions de les ONGD i aconseguir, mitjançant el diàleg, la reflexió i el treball conjunt que les actuacions de totes elles siguen sempre ho mes coordinades, coherents, adequades i respectuoses possibles, així com per a lluitar conjuntament perquè els ens públics i privats de la comunitat que treballen en cooperació al desenvolupament ho facen en aquest sentit. En l’actualitat conta amb 89 ONGD que tenen les seues seus distribuïdes per tot el territori valencià.

www.cvongd.org

L’Observatori Ciutadà contra la Corrupció es una associació constituïda en 2015 per a promoure els valors democràtics europeus de transparència i dret ciutadà d’accés a la informació; impulsar la participació ciutadana en la lluita contra la corrupció i especialment la de la societat civil organitzada; i animar i promoure l’acció participativa democràtica, ciutadana, de control i denúncia alternativa.

observatoricorrupcio.org

coop57 logo

Cooperativa de serveis que destina els recursos propis a donar préstecs a projectes d’economia social que promoguen l’ocupació, fomenten el cooperativisme, l’associacionisme i la solidaritat en general, així com la sostenibilitat amb base en principis ètics i solidaris.

www.coop57.coop

xepv

Xarxa per a afavorir la participació ciutadana: el seu foment i l’articulació de polítiques i instruments legals, amb l’objectiu d’enfortir una democràcia real, amb apoderament de la ciutadania i transparència institucional.

xepv.cat

logo psapv color

És un espai que aglutina productors/es, consumidors/es, iniciatives, organitzacions i col·lectius que treballen per la Sobirania Alimentària al País Valencià.

Es tracta d’un moviment capaç de generar una àmplia mobilització social cap a la Sobirania Alimentària, mitjançant un procés d’enfortiment i articulació de les diferents experiències que existeixen en els territoris i emmarcant-les en una estratègia global. Volem ser un espai d’incidència política, de difusió, d’intercanvi, de reflexió, de debat conjunt.

sobiranialimentariapv.org

migrantour

Xarxa europea per a afavorir la integració de les persones migrants en la seua ciutat d’acolliment, el coneixement i el respecte mutu.

www.mygrantour.org

LoGoCODPI

És l’espai estatal conformat per Almáciga, Alternativa-Intercanvi amb els Pobles Indígenes, Mugarik Gabe i Perifèries per a la coordinació de les ONGD especialitzades en el treball amb els pobles indígenes, a favor del reconeixement i l’aplicació efectiva dels seus drets i de l’assoliment d’un desenvolupament propi, generat a partir de les seues visions, necessitats i expectatives.

www.codpi.org

logo sabc

Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas és una publicació trimestral per a l’Estat espanyol d’informació, debat i reflexió sobre temàtiques rurals sota una òptica política de Sobirania Alimentària.

Un instrument de pensament crític fet per les mans i per a les mans de les gents que integren els moviments camperols que defensen un món rural viu.

www.soberaniaalimentaria.info

nottip

Coordinació d’organitzacions en contra de la signatura del Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions (TIPP), en coordinació amb les campanyes estatals i europees.

http://noalttip.blogspot.com.es