RESUM: SUDTERRANI. La memòria de la Terra.

Els Pobles Indígenes d’Amèrica Llatina han sigut part fonamental i eix central del nostre treball. Amb ells hem aprés sobre l’arrel de problemàtiques globals i també sobre l’essència de les solucions.

En aquest projecte és plantejat aprofundir i difondre aquests aprenentatges, fonamentals no solament per a seguir donant a conéixer les problemàtiques i formes de vida dels Pobles Indígenes, sinó també per a enriquir a la societat civil organitzada de la Comunitat Valenciana.

La crisi global (social, ambiental, econòmica i de valors) ens afecta per igual al Nord i al Sud, i són molts els aspectes sobre els quals incidir que convergeixen amb altres cultures, on l’enteniment i les aliances són molt valuoses. Entenem que la millor manera de fer-ho és relacionant aquests sabers i aprenentatges amb els sabers de la nostra cultura i el nostre territori, concretament els més invisibilitzats: els relacionats amb les dones i amb el món rural.

Nom complet del projecte: SUDTERRANI. La memòria de la Terra. Intercanviant sabers, experiències i capacitats entre els Pobles Indígenes d’Amèrica Llatina i les organitzacions socials de la Comunitat Valenciana.

Información detallada del projecte en https://periferies.org/ca/feminismes-diverses/projectes/espanya/192-sudterrani-la-memoria-de-la-terra