Lluitant contra la corrupció

 
Jornada “Lluitant contra la Corrupció: un balanç” – 20 d’octubre 09,30h
Des de l’Observatori Ciutadà contra la Corrupció organitzem la Jornada “LLUITANT CONTRA LA CORRUPCIÓ: UN BALANÇ D’ACCIONS INSTITUCIONALS I ASSOCIATIVES” el proper dissabte 20 d’octubre, de 9,30h a 14,30h, en la qual farem un balanç conjunt amb unes 30 persones representatives de diverses organitzacions, associacions i altres entitats de la societat civil sobre les mesures i accions institucionals i associatives impulsades en matèria de lluita contra la corrupció en els darrers tres anys.
L’Observatori Ciutadà contra la Corrupció és una organització formada l’any 2015 per Acció Cultural del País Valencià, ACICOM, Atelier ONGD, Ca Revolta, El Micalet, Escola Valenciana i Perifèries per a contribuir a la lluita contra la corrupció al País Valencià. Si vols conéixer-nos més, visita nostra pàgina web: http://www.observatoricorrupcio.org/

Vos preguem que confirmeu assistència mitjançant aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ JORNADA.

A fi d’aprofitar al màxim l’espai col·lectiu, us recomanem que des de cada associació reflexioneu abans sobre els temes proposats i arribem totes el 20 amb algunes notes prèvies. Si necessiteu més informació, no dubteu a contactar amb nosaltres.