Pla Estratègic 2017-2021

“Les Orientacions Estratègiques de l’Associació Perifèries per al període 2017-2021, són el resultat d’un ric procés en el qual els socis i sòcies hem pogut participar en la definició de les directrius de la nostra actuació en els pròxims anys. Les mateixes han sorgit com el full de ruta per a l’acompliment a mitjà termini de l’organització i han sigut validades en l’Assemblea General Ordinària de Perifèries, celebrada a València, en 2016.

En la seua elaboració, han participat també altres persones vinculades a l’associació, jugant un paper protagonista les organitzacions sòcies a Amèrica Llatina, així com col·lectius socials amb els quals treballem en el País Valencià, com a associacions de consum, productors i productores ecològiques, agrupacions de persones migrants, membres de sindicats i persones vinculades a l’àmbit universitari.

El resultat de tot aquest treball és un pla coherent d’actuació que, partint de la nostra missió comuna, precisa la perspectiva general del nostre treball, fixa unes metes clares, assolibles i, sobretot, generalment assumides per les persones que fem Perifèries, i estableix una sèrie de polítiques concretes per a aconseguir-les que tracten d’aprofitar tota la potencialitat d’una organització molt jove, però dinàmica, amb una gran base social i amb una sòlida xarxa de contactes en l’àmbit nacional, estatal i internacional.

En definitiva, a continuació presentem el resum del nostre principal instrument per a la presa de decisions en els pròxims anys.

DESCARREGAR: Pla Estratègic 2017 – 2021. Resum executiu